Genoplivning

At opleve en anden person få hjertestop er udfordrende situation, som mange ikke er forbedredte på. På trods af at førstehjælpskurser er obligatoriske for at få kørekort, glemmer mange hvordan man egentlig skal gøre, og bliver usikker i situationen. MyMedCards indeholder diverse genoplivingsguidelines fra Dansk Råd for Genoplivning. Således har du de opdaterede guidelines, hvis du skulle komme til et hjertestop eller anden akut situation. Hele listen er som følger:

  • Genoplivning på hospital
  • Genoplivning med AED
  • Avanceret genoplivning for børn, voksne, neonatale, hypoterme, traumepatien
  • Og mange flere redskaber du kan bruge ifm. hjertestop.
Få adgang til dem i MyMedCards

Fakta om hjertestop

  • Hvert år får ca. 4.000 personer pludseligt, uventet hjertestop uden for hospital i Danmark
  • 65,8 % af disse hjertestop bliver der forsøgt af genoplive
  • 3,6 % af disse hjertestop modtog stød vha. AED altså de hjertestartere som hænger rundt omkring i landet
  • 12,7 % af personer der får hjertestop overlever
  • 27,8 % af alle hjertestop foregår i det offentlige rum.
Læs hele rapporten fra SST

GØR NOGET!

Mange tror ovenikøbet også er det er svært, men det er det faktisk ikke. Det er simple steps der skal til, og hvis du er i tvivl om du gør det rigtig, jamen så gå altid ud fra vores gyldenregl. Det er sjældent du fx kan få lov til at give en hjertemassage, hvis personen er ved bevidsthed, så vil personen reagere. Uanset hvad vil du enten have iværksat genoplivningen hurtigt eller have fået vigtige oplysning om at personen faktisk er ved bevidsthed.

 Der er en gyldenregl:

“Det er bedre at gøre noget, end slet ikke at gøre noget”

Genoplivnings masker

Vi har i MyMedCards fået vores egne genoplivningsmasker, som kan hjælpe dig med at iværksætte genoplivningen inkl. mund til mund så hurtig som muligt. Få evt. din hjælper til at finde instruksen, da du altid skal handle som det første. Sådan finder du de relevante genoplivningsguidelines i MyMedCards i løbet af få sekunder:

Vil du have en genoplivningsmaske, så kontakt os

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.