Vi elsker teknologi

I 2016 har vi set utrolig mange nye spændende teknologiske løsninger. Robotter, kunstig intelligens, droner mm. er alle teknologier som kan ændre vores rolle i samfundet som sundhedsprofessionelle i fremtiden. Så det bliver spændende hvad der sker de næste par år

Barrier skaber nyt implementeringsforløb i MyMedCards

Ny teknologi , som alt andet nyt, forårsager ændringer i vaner, som altid giver anledning til en masse diskussion samt etisk overvejelser. Hos MyMedCards har vi selv mærket, hvordan vores løsning også går ind og åbner op for barrier og ændring af vaner. Selvom vores løsning ikke er “disruptive”, så lægger vi op til at information søges på stedet, og ændret på baggrund af de sundhedsprofessionelles eget behov, som står i kontrast til de nuværende informationskilder, som primært er baseret på statisk information.

Derfor har vi i MyMedCards selvfølgelig adresseret disse barriere og deltaget i diskussionen, for at imødekomme vores kunders behov. Vi har blandt andet lavet et implementeringerforløb, hvor barriererne bliver taget hånd om fra starten. Dette er altsammen noget vi i MyMedCards vi arbejde meget mere med i år 2017. Nedenfor har vi listet nogle af de mest spændende teknologier inden sundhed.

1. ROBOTIC SPOON

2. IBM WATSON

3. THE LUKE ARM – PROTESE TIL SÅREDE SOLDATER

THE LUKE ARM – PROTESE TIL SÅREDE SOLDATER

4. OTOSKOP

OTOSKOP TIL MOBILTELEFONEN – Læs mere om det her – http://www.popsci.com/diagnose-ear-infection-smartphone-accessory

Hør 2 lægers bud i podcast

Hør 2 læger fortælle om hvordan teknologi allerede indgår i deres lægeliv

I denne interessante Podcast omkring Robotteknologi indenfor lægevidenskaben, kan I høre Imran Rashid og Søren Lunde, som begge er dygtige læger og venner af MyMedCards, gæste Elektronista på Radio 24syv. Hør den her –  

GET A DEMO

Vil du gerne se og høre mere om MyMedCards? Så kan du her anmode om en demonstration af vores løsninger. Du bestemmer hvor detaljeret du ønsker det og det kan udføres som et fysisk eller virtuelt møde. Vi glæder os til at vise dig hvordan vores løsning kan hjælpe dig.